Picture Perfect Photoshoot

Wil jij jezelf van je beste kant laten zien met fantastische portretfoto’sBoek dan nu een Picture Perfect Photoshoot! 


Samen maken we de mooiste en meest aantrekkelijke portretten die jouw beste eigenschappen naar voren laten komen. Of je ze nu wilt gebruiken voor je website, als cadeau of om je LinkedIn- of social media profiel te verbeteren: deze prachtige foto's zullen zeker opvallen en veel complimenten opleveren. Laat mij je helpen om jouw mooiste zelf te laten zien!


Boek een gezamenlijke shoot met collega's of vriendinnen, krijg 35% korting per persoon en de fotografe komt naar jullie toe op een locatie naar keuze, zonder extra kosten.


De fotograaf Lynne Greenaway is een kunstenaar in licht en schaduw en legt tijdloze portretfoto's vast van jullie, inclusief twee verschillende looks met bijpassende achtergronden in zwart en wit.


Boek je de komende 2 maanden dan ontvang je een gratis unieke groepsfoto bij je shoot! 


Download de flyer, stuur hem daar naar je vrienden en collega's. Enthousiast? Neem contact op en ervaar een onvergetelijke photoshoot met de hoogste kwaliteit portretfoto's.

Aanvragen van informatie is vrijblijvend, je hoeft geen gegevens in te vullen. 

Beauty is in the eye of the beholder

"Het was gezellig en de foto's zijn zo mooi geworden"

''Ik breng het beste in jou naar boven én in beeld"

Mijn naam is Lynne Greenaway

Ik ben een fotografische kunstenaar uit Canada. Mijn obsessie met fotografie begon op mijn 12e. Fast forward naar nu is mijn werk tentoongesteld in diverse galeries in Toronto en Nederland en heb ik diverse prijzen en awards gewonnen met mijn werk. 


Mijn specialisme en focus is gericht op Licht en Schaduw. Ik maak exclusieve fotokunst én geweldige portretfoto’s van mensen. Ga jij de uitdaging aan?


De Picture Perfect Photoshoot is een nieuw, exciting concept waarbij ik mijn licht / schaduw fotografie inzet om van jou en je gezelschap tijdloze, indrukwekkende en unieke portretten te maken. 


Can't wait to meet you!


Let's make some memories!

Hoe gaat een gezamenlijke photoshoot in zijn werk:

Wat deze shoot zo uniek maakt is het feit dat Lynne bij jullie komt. Dus gewoon bij iemand thuis of op een andere gewenste locatie. Maak er een gezellige middag of avond van, met een hapje en een drankje. Doe verschillende kledingwissels en Lynne fotografeert jullie 1 voor 1 voor de zwarte en de witte achtergrond. 

Wat neem je mee en bereid je voor: 

  • Witte en zwarte tops met de neklijn waar jij je het meest comfortabel in voelt. Neem er een paar extra mee zodat Lynne je advies kan geven. 
  • Als je geen zwarte of witte tops hebt, is een kleur die hier het meest op lijkt het beste, zolang het maar een effen kleur is, zonder streepjes, rood, stickers of logos.
  • Graag al klaar zijn voor de foto, met eventuele make-up al gedaan en je haar naar beneden. Natuurlijk kunnen jullie al eerder afspreken om gezellig samen de voorbereidingen te doen.
  • Neem sowieso je eigen make-up en haar producten  mee voor eventuele touch-ups tussendoor.
  • Denk aan sieraden en andere accessoires die je misschien tijdens de photoshoot wilt dragen.

Na de shoot:

Binnen 3 dagen ontvang je een digitaal overzicht van je beste foto's. Je kiest je 6 favoriete foto’s. Deze krijg je digitaal in kleur en zwart/wit dus dan heb je er 12. 


Wil je meer? Dan kun je extra foto's bijbestellen tegen een meerprijs. Alle foto's worden digitaal aangeleverd, inclusief lichte bewerkingen en in hoge resolutie. Klaar om te delen of af te laten drukken!


Levering van je bestelde foto's gebeurd binnen een week, in een gedeelde digitale map voor iedereen die bij de shoot was. Zo kunnen jullie ook elkaars foto's bewonderen én jullie unieke groepsfoto downloaden.

"De mooiste portret foto's ooit! En ik was totaal op mijn gemak!"

Danie: "Eindelijk mooie én unieke foto's voor op mijn social media kanalen en website. Aanrader dit!"

Wat zeggen anderen over Lynne Greenaway

Ellen:

"Lynne is absolutely amazing! Wat een leuk mens en wat leuk om samen te doen. Foto's zijn gorgeous!!

Lotte:

Nog nooit zulke mooie foto’s van mezelf gehad. En dat allemaal door Lynne.

Wat een leuke vrouw. Ze is relaxed, heel toegankelijk en stelt je enorm op het gemak. Je kunt merken dat ze een vakvrouw is en precies weet wat ze doet, zodat jij de beste versie van jezelf op een foto krijgt 🤩

Michelle: "Ik stond echt versteld van de kwaliteit van de foto's en hoe leuk ik er op sta. Het zijn geen standaard portret foto's maar echt unieke  poses en heel mooi gespeelt met licht en donker."

Deel de flyer met je vrienden of collega's, reserveer een datum en ontvang GRATIS een unieke groepsfoto! 

Alleen geldig bij boekingen die de komende 8 weken worden gemaakt. De shoot zelf kan op een later moment plaats vinden. 

Downloaden van de flyer is vrijblijvend

Step

Step

Step

1

2

3

Claim je gratis groepsfoto door het formulier in te vullen op deze pagina. Je ontvang vrijblijvend meer informatie.

Ik neem contact met je op en als je een shoot wilt doen, bepalen we samen een datum en locatie .

Jullie ontvangen een bevestiging, aanvullende info en tips voor de perfecte foto's! Let the party begin!

hoeveel personen

Je boekt een Picture Perfect Photoshoot vanaf 3 personen en voor maximaal 6 personen. Grotere groepen mogelijk in overleg.

kosten

De kosten voor een Picture Perfect Photoshoot zijn €78,- per persoon. Voor een individuele shoot betaal je €120,-Je ontvangt kant en klare afdrukken digitaal. 

good to know

De Picture Perfect Photoshoot vindt plaats op een door jou gewenste locatie. Individuele shoots alleen mogelijk in de studio in Hengelo. 

We didn't realize we were making memories, we were just having fun!

Veelgestelde vragen

Waar kan ik mijn portretfoto's voor gebruiken?

De foto's die ik maak tijdens de Picture Perfect Photoshoot kun je voor verschillende doeleinden gebruiken. Bijvoorbeeld voor je socials, werk, familie of gewoon lekker voor jezelf omdat het kan en leuk is!!

Hoe ontvang ik de foto's?

De foto's worden geleverd in een gezamenlijke online map. Vanuit daar kunnen jullie je eigen of alle foto's downloaden en opslaan op je eigen computer, laptop of telefoon. 

Worden er ook foto's van het hele postuur gemaakt?

Nee het gaat echt om portretfotografie voor een witte of zwarte achtergrond. 

Hoe lang duurt het voordat ik de foto's ontvang?

Mijn streven is om binnen een week alle foto's digitaal aan jullie te leveren. Mocht deze termijn afwijken (eerder of later) dan wordt hier tijdig en transparant over gecommuniceerd.

Ik wil liever alleen een photoshoot boeken, kan dat?

Natuurlijk kan dit. Een individuele photoshoot kost €120,- en vindt plaats in mijn Home Studio in Hengelo. 

Copyright © 2023. All rights reserved.